RRETH SORENS

Rreth Sorens Cosmetics

Historia jonë

Qëllimi ynë ka qenë gjithmonë të gjejmë dhe të krijojmë produkte bukurie dhe kozmetike me ndikimin më të ulët të dëmshëm në trupin tonë me çmime të kursyera pa pasur nevojë të bëjmë lëshime për cilësinë. Ne filluam të bënim kërkimin, kërkuam formula nga laboratorë të ndryshëm dhe morëm mostra nga ato që mendonim se kishte cilësinë më të lartë të përbërësve pa pasur nevojë të përballonim koston e lartë të shënimit që shumica e markave u ngarkojnë klientëve të tyre.

Të pajisur me idealet tona dhe kërkimin e plotë, ne kemi qenë në gjendje të zgjedhim me dorë një shportë produktesh pa përbërës të dëmshëm me një prekje moderniteti dhe freskie që zakonisht vjen nga markat luksoze zvicerane. Për të njëjtën arsye, ne zgjodhëm Sorens si emër për markën për një fshat të qetë në rrëzë të Alpeve Zvicerane.         

Vizioni yne

Për të frymëzuar të gjitha gratë që të rriten më të sigurta duke zgjedhur produktet Sorens dhe të mbështeten te vetja kur lundrojnë nëpër sfidat e përditshme.

Misioni ynë

Që secili prej jush të mbyllë derën e banjës, të ndezë një qiri, të lëshojë aromat e produkteve tuaja të preferuara, të çlodhet dhe të lidhet me veten. Shijoni dhe kënaquni në botën tuaj, rinovohuni, akordoni dhe përkëdheluni veten ashtu siç e meritoni… bëjeni momentin tuaj!

PËRBËRËSIT TONË

Të gjitha produktet tona janë me bazë bimore (vegan), pa sulfate, pa paraben dhe pa egërsi. Kemi kryer shumë kërkime për t’u siguruar që kemi krijuar produkte vetëm me gjërat e mira dhe mund të ofrojmë produktet më të mira të mundshme natyrale për ju.

STANDARDET TONA

Të frymëzuar nga natyra dhe të kombinuara me shkencën, ne premtojmë të përdorim praktikat më të mira dhe përbërësit organikë për të ofruar produkte të përballueshme dhe me cilësi të lartë që do t’ju bëjnë të ndiheni të bukur me produktet që meritoni.

Është qëllimi ynë afatgjatë që të krijojmë gjithmonë kushte afërsisht perfekte me çdo sipërmarrje për të cilën angazhohemi. Në Sorens, ne përpiqemi të mbajmë një proces të pastër dhe etik brenda kulturës së kompanisë sonë dhe midis produkteve tona

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Open chat
Hello, How can i help you?
Hello 👋